top of page
ejendommen_4.jpg

33 kvalitetsboliger

til leje i Vadum

33 boliger til leje i Vadum 

Masser af plads med 3 værelser foruden den lyse stue med køkken i åben forbindelse.

Du bliver mødt af en nydelig gårdhave foran boligen, hvor en stilren og enkel carport står til rådighed for familiens køretøj. Her er der også adgang til et rummeligt skur.

Du træder ind i en lys entré med god garderobeplads. Herfra er der adgang til boligens øvrige rum. Lige indenfor døren er der adgang til to gode værelser. Dernæst er der adgang til et depot/teknikrum og på modsatte side et badeværelse med bruser. 

Boligens køkken og stue ligger ligefrem for gangen. Det lyse køkken er placeret i den ene ende, lige når du træder ind i rummet. Dette efterlader god plads til både spisesektion og sofagruppe, hvorfra du har et dejligt skue ud mod boligens terrasse. Det store soveværelse har ligeledes vindue ud mod boligens terrasse og har både eget walk-in closet og badeværelse. Terrassen ligger i åben forbindelse til de mange grønne områder på Propellen. 

105 m2

4

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Størrelse:

Værelser:

Gårdhave:
Terrasse:

Carport:

Skur:

Kølefryseskab: 
Opvaskemaskine:

Ovn:

Induktionskogeplade:

Emhætte

Vaskemaskine:

Tørretumbler:

Kontakt os for priser

EL, vand og varme betales direkte til forsyningen.

Der er indlagt fibernet i alle boligerne

Propellen, 9430 Vadum

Om rækkehusene:

Nye rækkehuse i Vadum


Vi oplever stor interesse fra mange kanter, men lige nu er alle enheder udlejet. Vi får dog løbende nye til leje i takt med udflytninger. Du kan udfylde din oplysninger og blive kontaktet såfremt der bliver en enhed ledig.

Funktionel planløsning

og god beliggenhed
- Lejeboliger uden kompromis

Propellen placerer sig centralt i Vadum lige ved siden af den nye Rema 1000 på hovedvejen, Ellehammersvej. Herfra er der direkte busforbindelser til Aalborg lige udenfor døren og under 1 km til Vadum Skole og Vadum Hallen samt kun 750 m til de to børnehaver i Vadum.

Enderækkehuse har vinduer i gavlen og intet ovenlysvindue i køkkenet.

bottom of page