top of page

 Strandvejen 5. sal 

 11 nye lejligheder på toppen af Strandvejen 

Splinternye 
NEW YORKER

BOLIGER

FÅ SKRIDT FRA LIMFJORDEN

OG CENTRUM

80 - 168 m2

2-4

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Kontakt os for priser

EL, vand og varme betales direkte til forsyningen.

Størrelse:

Antal Værelser:

Terrasse:
Kølefryseskab 

Opvaskemaskine:

Ovn:

Induktionskogeplade:

Vaskemaskine:

Tørretumbler:

Elevator:

Aflåst cykelskur:

Om lejlighederne:

Strandvejen 19, 5. sal, 9000 Aalborg

11 nye lejligheder

på toppen af Strandvejen


Vi oplever stor interesse fra mange kanter, og får løbende nye lejligheder til leje i takt med udflytninger. Du kan udfylde din oplysninger og blive kontaktet såfremt der bliver en enhed ledig.

ALT I SAMME HUS

ET MULITIHUS MED DET HELE 

Multihuset indeholder både café, kunstskole, yoga og flere aftenkursustilbud. Her kan man altså både indrette de private retræteområder i lejligheden og nyde godt af kulturelle tilbud lige nedenunder i stueetagen.

Ejendommen er topmoderne, og her er virkelig tænkt over sikkerheden med både dørtelefon, belysning, brandsikkerhed og et aflåst cykelskur.

RÅ RETRO - MODERNE LIV

TÆT PÅ BY OG FJORD

I en bydel i rivende udvikling tæt på rekreative fjordområder og med gåafstand til centrum venter et af Vestbyens mest spændende boligprojekter; det nye multihus. Heri er lejlighederne både spritnye, højteknologiske og velindrettede, og dertil følger en misundelsesværdig placering tæt på alle byens faciliteter.

Vestbyen Station, restauranter, indkøb, parkeringsmuligheder i P-hus og gode busforbindelser findes alt sammen lige i nærheden, og derudover bliver man nabo til det nye Cloud City.

bottom of page