top of page

Lejligheder i Naturskønne omgivelser og
skøn udsigt!

Skansehøj udgør en oplevelsesværdig beliggenhed i Nørresundbys højere luftlag, som man ikke kan undgå at forelske sig i. Terrænet strækker sig 40 meter over Limfjorden, hvilket bringer bygningsværket på højde med selveste Aalborg Tårnets ikoniske skikkelse på den anden side af fjorden. Som to udsigtsfulde tvillinger blinker de venligt til hinanden fra hver deres ende af byen og skaber tilsammen en unik balance mellem Nørresundby og Aalborg højt i landskabet.

 

Fra den ene bydel er der kig til den anden, og undervejs møder blikket et smukt landskabsmønster dannet af vand, land og by! Området lige foran Skansehøj er præget af frodige grønne arealer. Bagved har man et af områdets smukkeste vartegn i form af Lindholm Kridtgrav, der på helt skyfrie dage kan opnå en nærmest uvirkelig azurblå nuance.

66-108 m2

2-4

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Størrelse:

Antal Værelser:

Altan/Terrasse:

Gulvvarme:
Kølefryseskab 

Opvaskemaskine:

Ovn:

Induktionskogeplade:

Vaskemaskine:

Tørretumbler:

Elevator:

Kælderrum:

Aflåst cykelrum:
Parkering

Kontakt os for priser

Skansehøj 10-14, 9400 Nørresundby

Om lejlighederne:

Nye lejligheder på toppen af Nørresundby


Vi oplever stor interesse fra mange kanter og vi får løbende ledige lejligheder. Skriv dig på interesselisten og hold dig opdateret på boliger med plads til livet og en stor portion herlighedsværdi.
 

For mere information: Ring på tlf: 98 10 23 50 eller kontakt os på mail: boligadm@boligadm.dk

EN ARKITEKTONISK
HILSEN
TIL HVERDAGEN

SKANSEHØJ ER EN ARKITEKTONISK HILSEN TIL HVERDAGEN

Skansehøj er skabt ud fra visionen om at udnytte den fantastiske beliggenhed fuldt ud, så man som beboer får det optimale udbytte af lyset, luften og udsigtens åbne horisonter.

Arkitekten er nøje udvalgt med henblik på at skabe ejendommen ud fra et landskabsarkitektonisk perspektiv, hvor natur og byrum forenes på mest harmonisk vis. Dette fremgå tydeligt af bygningens materialer, der spiller på naturens elementer. Arkitektur og natur bliver to sider af samme sag og smelter smukt sammen.

MODERNE LEJLIGHEDER
MED UNIK UDSIGT

TÆT PÅ BY OG FJORD

77 lejligheder hvor der vil blive lagt vægt på at skabe funktionelle boliger, som opfylder ønsket om store altaner med pragtfuld udsigt, gode parkeringsforhold for beboerne og deres gæster, cykel- og barnevognsparkering, store depotrum til opbevaring, moderne faciliteter fra A-Z og ikke mindst attraktive udeområder for store som små. Dette indfries bl.a. med en lækker og  fuldstændig enestående tagterrasse til ejendommens beboere, hvor hyggelige samtaler kan opstå – hele tiden med udsigten til horisonten.


Alt er inkluderet, men der er stadig mulighed for at opgradere tilværelsen, hvis man ønsker lidt ekstra. Udover at tilbyde åbne parkeringspladser til beboerne vil der nemlig også blive mulighed for at leje sin helt egen lukket garage eller carport. Tæt på indkøb, idrætscenter og bus.  


 

bottom of page