top of page

 Nybyggede 
 New Yorker-Boliger 

NYBYGGET
NEW YORKER-BOLIGER

FÅ SKRIDT FRA LIMFJORDEN OG CENTRUM

70 - 85 m2

2 - 3

Ja (fælles)

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Kontakt os for priser

Størrelse:

Antal Værelser:

Altan:
Kølefryseskab 

Opvaskemaskine:

Ovn:

Induktionskogeplade:

Vaskemaskine:

Tørretumbler:

Elevator:

Aflåst cykelskur:

Om lejlighederne:

Inden døre venter en spændende bolig fordelt på entré, soveværelse, badeværelse og et indbydende køkken-alrum. Lejlighedens er som plukket ud fra et hipt, industrielt boligkvarter i Brooklyn, New York; de rå detaljer i form af blottede murstensvægge, pudsede lofter og fritliggende rør skaber en rustik atmosfære i boligen.

Dette komplimenteres af det store vindue mellem stue og soveværelse, der får pladsen til at synes større, samt et minimalistisk og retro køkken med indbyggede hvidevarer. Her smelter modernitet og originalitet smukt sammen, og boligen er desuden udstyret med blandt andet opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler samt gulvvarme på badeværelset.
 

En bolig som denne er en sjældenhed i det centrale Aalborg - velkommen indenfor!

Strandvejen 19, 9000 Aalborg

Nye lejligheder i Vestbyen

Vi oplever stor interesse fra mange kanter og vi får løbende ledige lejligheder. Skriv dig på interesselisten og hold dig opdateret på boliger med plads til livet og en stor portion herlighedsværdi.

ALT I SAMME HUS

ET MULITIHUS MED DET HELE 

Multihuset indeholder både café, kunstskole, yoga og flere aftenkursustilbud. Her kan man altså både indrette de private retræteområder i lejligheden og nyde godt af kulturelle tilbud lige nedenunder i stueetagen.

Ejendommen er topmoderne, og her er virkelig tænkt over sikkerheden med både dørtelefon, belysning, brandsikkerhed og et aflåst cykelskur.

RÅ RETRO - MODERNE LIV

TÆT PÅ BY OG FJORD

I en bydel i rivende udvikling tæt på rekreative fjordområder og med gåafstand til centrum venter et af Vestbyens mest spændende boligprojekter; det nye multihus. Heri er lejlighederne både spritnye, højteknologiske og velindrettede, og dertil følger en misundelsesværdig placering tæt på alle byens faciliteter.

Vestbyen Station, restauranter, indkøb, parkeringsmuligheder i P-hus og gode busforbindelser findes alt sammen lige i nærheden, og derudover bliver man nabo til det nye Cloud City.

bottom of page