top of page

 Moderne 

 lejligheder i Aalborg 

Ryes Cottage

Lys og luft er nøgleordene i lejlighedernes indre

Lejlighederne er skabt i moderne og skandinavisk stil med alle de originale detaljer bevaret fra skolens ophav. Lys og luft er nøgleordene i lejlighedernes indre, hvor det hvide interiør gør rummene lyse sammen med de høje vinduespartier.

Man har med de lyse trægulve og mangfoldigheden, der ligger i rummenes karakter formået at bibeholde sjælen på en moderne og nordisk måde.

Lejlighederne i cottage 2, 3 og 4 er alle 2-værelses lejligheder plus hems og spænder fra 93 kvm. til 97 kvm. I lejlighederne er der etableret en stor, praktisk hems, som har mange gode anvendelsesmuligheder. Lejlighederne i hovedbygningen er 2 eller 3-værelses lejligheder fra 94 kvm. til 127 kvm. med dejligt lysindfald og synlige bjælker i de øverste lejligheder.

Til hver lejlighed, kan der lejes en parkeringsplads lige uden for døren.

Smukke bevarede palævinduer pryder lejlighedernes facader i en bred udstrækning helt til lofterne. Badeværelserne er med lyse sten i varme toner med et minimalistisk islæt.

Høje lofter viser sig indvendigt i alle lejlighederne og medfører volumen og herskabeligt sjæl. Under de lavere lofter i soveværelse og badeværelse hænger kontrastfulde metalspær i mørke nuancer. I de øverste lejligheder prydes loftet af bygningens originale spær, hvilket tilfører lejlighederne endnu mere karakter.

Det åbne køkken er lavet i hvide, grebsfri skabselementer fra Svane og byder på rigeligt med opbevaringsplads. I overskabene er der fastmonteret spots, som sørger for et behageligt arbejdsmiljø.

Transparente glasdøre står mellem rummene, der strategisk sørger for et flot lysindfald til alle lejlighedens lokaler. Imens gør glasafskærmningerne på den øverste hems, at rummenes to plan forenes og med en fin udsigt.

Den store hems spreder sig på det fulde areal over badeværelse og soveværelse sammenlagt. Hemsen har et væld af anvendelsesmuligheder. Man kan nemt etablere et kontor, læseværelse eller blot bruge det til opbevaring/gæsteværelse.

93-127 m2

2-3

Nej

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Husleje pr. måned: 

Aconto vand:

Aconto varme:

I alt: 

Depositum :

Forudbetalt husleje:

Fra kr. 7.900,-

kr. 400,-

Fra kr 800.-

Fra kr. 9.100,-

 

Fra kr. 23.700,-

Fra kr. 7.900,-

Ryesgade, 9000 Aalborg

Om lejlighederne:

Størrelse:

Antal Værelser:

Altan:
Kølefryseskab 

Opvaskemaskine:

Ovn:

Induktionskogeplade:

Emhætte

Vaskemaskine:

Tørretumbler:

Skabe i soveværelse

Få tilbage - klar til indflytning


Vi oplever stor interesse fra mange kanter, men vi har stadig en lejlighed til dig. Du kan udfylde din oplysninger og blive kontaktet af udlejer eller hold dig opdateret på boliger med plads til livet og en stor portion herlighedsværdi.

EN GAMMEL SKOLE FORVANDLET TIL SMUKKE LEJLIGHEDER
Projektet

Sidste etape med lækre lejligheder af projektet Ryes Cottage udbydes nu til udlejning. Lej nu og bliv en del af historien i Ryesgade, hvor første cottage i den gamle Ryesgade Skole nu står klar med nyrenoverede lejligheder med sjælen og charmen fra sin oprindelse i behold.

Den fredede Ryesgade Skole blev opført i 1911 som et særligt cottage-byggeri tegnet af arkitekten Oscar Beck og blev senere i 1917 udvidet yderligere. Det var først i 1995, at Ryesgade Skole blev fredet og erklæret bevaringsværdig.

Det nye byggeri
Skolens æstetiske ydre står stadig smukt fra sin oprindelse med et komplet nyrenoveret indre i særklasse. De pudsede mure træder frem i lyset med høje sokler og palævinduer.

Byggestilen er bevaret og fornyet med respekt for de gamle unike detaljer for den oprindelige arkitektoniske cottage-stil. De tidligere klasselokaler er omdannet til smukke, lyse lejligheder med overraskelser og diskret historie fra fortiden, hvor elever og lærere husedes i de smukke rammer.

Cottagerne står opført to etager høje, og rummer fem veludnyttede lejligheder på hver etage. I alt rummer hver cottage ti lejligheder.

Herskabelig charme oser fra cottagernes hvidpudsede ydre og det hyggelige gårdhavemiljø imødekommer beboerne med grønne oaser og terrasser. Hver cottage står med en smuk forhal, som vidner om gammel tid og bringer historisk liv til det nye, lyse interiør.

Den gamle skolehave omkring cottagerne er bevaret med grønne fristeder og åndehuller, der giver beboerne åbne plæner krydret med gamle træer og blomsterbuske, hvor læ og skygge findes i løbet af dagen.

Der er lagt op til liv og fritid i disse grønne rammer, hvor beboerne også kan finde private, afskærmede hyggekroge. Gårdmiljøet er til gengæld forvandlet fra skolegård til indgangsmiljø, hvor der findes parkeringsplader, som kan lejes.

LÆKRE MATRIALER
Flotte detaljer i alle lejligheder

Det åbne køkken er lavet i hvide, grebsfri skabselementer og byder på rigeligt med opbevaringsplads. I overskabene er der fastmonteret spots, som sørger for et behageligt arbejdsmiljø.”

bottom of page