Moderne 

 lejligheder i Aalborg 

MODERNE SKANDINAVISKE LEJLIGHEDER 

Lys og luft er nøgleordene i lejlighedernes indre

Lejlighederne er skabt i moderne og skandinavisk stil med alle de originale detaljer bevaret fra skolens ophav og de fredede bygninger. Lys og luft er nøgleordene i lejlighedernes indre, hvor det hvide interiør gør rummene lyse sammen med de høje vinduespartier. Man har med de lyse trægulve og mangfoldigheden, der ligger i rummenes karakter formået at bibeholde sjælen på en moderne og nordisk måde.
 

Til hver lejlighed, kan der lejes en parkeringsplads lige uden for døren. Smukke bevarede palævinduer pryder lejlighedernes facader i en bred udstrækning helt til lofterne. Badeværelserne er med lyse sten i varme toner med et minimalistisk islæt.

- velkommen hjem

93-127 m2

2-3

Nej

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Husleje pr. måned: 

Aconto vand:

Aconto varme:

I alt: 

Depositum :

Forudbetalt husleje:

Fra kr. 7.900,-

kr. 400,-

Fra kr 800.-

Fra kr. 9.100,-

 

Fra kr. 23.700,-

Fra kr. 7.900,-

Ryesgade, 9000 Aalborg

Fra kr. 7.900 pr. md.

Størrelse:

Antal Værelser:

Altan:
Kølefryseskab 

Opvaskemaskine:

Ovn:

Induktionskogeplade:

Emhætte

Vaskemaskine:

Tørretumbler:

Skabe i soveværelse

Få tilbage - klar til indflytning


Vi oplever stor interesse fra mange kanter, men vi har stadig en lejlighed til dig. Du kan udfylde din oplysninger og blive kontaktet af udlejer eller hold dig opdateret på boliger med plads til livet og en stor portion herlighedsværdi.

EN GAMMEL SKOLE FORVANDLET TIL SMUKKE LEJLIGHEDER
Moderne og skandinavisk stil

Smukke bevarede palævinduer pryder lejlighedernes facader i en bred udstrækning helt til lofterne. Badeværelserne er med lyse sten i varme toner med et minimalistisk islæt.

Høje lofter viser sig indvendigt i alle lejlighederne og medfører volumen og herskabeligt sjæl. I de øverste lejligheder prydes loftet af bygningens originale spær, hvilket tilfører lejlighederne endnu mere karakter.

LÆKRE MATRIALER
Flotte detaljer i alle lejligheder

Det åbne køkken er lavet i hvide, grebsfri skabselementer og byder på rigeligt med opbevaringsplads. I overskabene er der fastmonteret spots, som sørger for et behageligt arbejdsmiljø.”